________________________________________

______________________________________

Angående gudstjänster i MIC:

“Vi ställer inte in, men vi ställer om”

Med anledning av Corona-virus sker en del förändringar. Vi fortsätter med gudstjänster än så länge, som tidigare söndagar kl.16:00. Vi streamar dem över facebook på sidan “Malmö International Church”. Vi beräknar de ska hålla på ca 1 timme. Vi rekommenderar alla att följa Folkhälso-myndighetens och andra myndigheters rekommendationer. De som är i riskgrupper eller inte mår bra ska stanna hemma.

Bön sker online i MICs interna grupp för medlemmar. Torsdagar 19:00.

Räddningsmission Malmö (RMM) möter människor på gatan utanför lokalerna på Upplandsgatan 8: Torsdagar 17:00-18:30. RMM möter även människor och behövande enskilt.

Sänd ditt böneämne till oss så ber vi för dig! Vi ber för att nuvarande kris ska lösas på bästa sätt, så snabbt som möjligt.

_____________________________________________________________________________________

____________________________________________________

_______________________________________________

Gott Nytt År!

Vi startar året med bl.a besök av evangelist Per Åkvist och även av Folk & Språks Mats-Jan Söderberg! I februari är det dags igen för ÄLSKA MALMÖ som arrangeras av kyrkorna i Malmö gemensamt med evangelist Sebastian Stakset medverkandes.

Välkommen till ett spännande år! Vi ber för Malmö och arbetar för stadens bästa.

________________________________________________

Glimtar från Räddningsmission Malmös – Lp-kontaktens- Julfest!

För 12e året i rad arrangerades det Julfest för behövande. Ett 60-tal gäster kom och det blev en fin kväll med Julens budskap i sånger och ord, fin mat som skänkts av bl.a Scandic Kramer Hotel, Arena Hotel, Lp-verksamheten m.fl. Julklappar delades ut och en God Jul tillönskades alla. Tack alla volontärer, understödjare och besökare för 2019! Nu ser vi fram emot 2020.

    

_________________________________________________

Räddningsmission Malmö – Lp-kontaktens JULFEST 12/12!

___________________________________________

En helg med Tom Bedford från Fresno, Kalifornien USA! 

TomBedford är pastor I församlingen Bread of Life i Fresno, gift med Andrea och tillsammans har de 5 barn. Tom har besökt oss i MIC många gånger och betjänat oss med både pastoral visdom och profetisk skärpa.  Missa inte denna helg!
På lördagen 2/11 har vi möten med Tom kl.16:00 och 19:00 i Taastrup utanför Köpenhamn. Häng med! På söndag 3/11 predikar Tom i MICs gudstjänst kl.16:00 på Fågelbacksgatan 9A. Välkommen!

____________________________________

HÖSTKONFERENS 19 oktober- mitt i Skåne!

5 kyrkor i samverkan för 5e året i rad. Gäst är pastor Stefan Löv från Jakobstad, Finland. Församlingsbyggare och församlingsplanterare med inspirerande undervisning och starka vittnesbörd. Varmt välkommen!

___________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________


___________________________________________________________________________________

MIC startar barnklubb på Lindängen! Start fredag den 11 januari. Varmt välkommen!